Företagshemsida

Företagshemsida

Företagshemsida

Våra hemsidor är sökmotorvänliga och välarbetade med stilrena och snygga designer efter ditt önskemål.

Vad som ingår är en hemsida vars design är helt anpassad efter era önskemål samt optimerad för att synas väl bland sökmotorer. Sidan byggs så att du har möjlighet att ändra och uppdatera den själv efter behov.

Beställ hemsida

Responsiv design

Din hemsida kommer vara fully responsive vilket innebär att den ser bra ut i alla upplösningar och på alla enheter som surfplattor, telefoner och laptop.

Support & Uppdateringar

I våra hemsidepaket ingår fria uppdateringar under hela första året. Allt för att din hemsida ska komma igång och bli så bra som möjligt.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att få fler besökare genom att grundoptimera din hemsida . Sökmotoroptimeringen gör att du syns högre upp bland sökresultaten på Google under ett specifikt sökord. Du kan köpa till sökord i beställningsformuläret.

Anpassad design

Vi har flera standardmallar som kan ändras och justeras för att passa ditt företag. Designen är viktig och bör återspegla företagets arbetsområde.

Ändra & Uppdatera själv

Vi bygger alla våra hemsidor i Wordpress som gör att du enkelt kan uppdatera din sida när som helst.

Ingen bindningstid

Med en företagshemsida slipper du bindningstider! Du får snabbt en bra överblick och vet exakt vad din nya hemsida kommer att kosta.


Företagshemsida

En företagshemsida bör ligga i tiden och ha en modern design. Det är ditt företags ansikte utåt på internet.

Du som redan har en hemsida bör fundera över hur du kan förbättra den. En levande hemsida drar in fler besökare som vill hålla sig uppdaterade kring dina produkter. Din nya välgjorda företagshemsida ger besökaren ett gott intryck!

Starkwebbdesign har konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi levererar mer än vad våra konkurrenter gör. Hos oss får du alltid en grundoptimerad hemsida som gör att du enklare hittas på Google. Med 100% kundnöjdhet vet vi att vår strategi fungerar.

 

 

Hemsidans design

Hemsidans design är viktig på flera plan. En hemsidas design ska vara lättnavigerad, strukturerad och framförallt inbjudande och modern. 

Välj en design som passar ditt företag och har en struktur du gillar. Försök att se en vision av hur det kommer se ut när det är klart. Starkwebbdesigns företagshemsidor är tilltänkta och välgjorda efter konstens alla regler.

Med responsiv design ser din hemsida bra ut på alla upplösningar (mobiler, surfplattor, datorer och laptops). En responsiv design presenterar alltid din hemsida på bästa sätt för besökaren.

Grafisk profil

Din grafiska profil, din logotyp, dina flyers, dina pdf:er och dina bilder bör vara högupplösta och tilltänkta. Kvalitet skapar ett förtroende.

Din logotyp är inte skriven i sten utan bör förnyas och förbättras med åren, likaså ditt marknadsföringsmaterial och hela din grafiska profil. Det ger en positiv bild när du marknadsför ditt företag.

Vi har ett flertal referenser med kunder som köpt grafiska profiler. En uppdaterad och fräsch grafiskt profil är ett lyft för hela ditt företag. Det är något vi gärna hjälper dig med!

0
0
0
0