FAQ

Vanliga frågor


Ja. Vi på Starkwebbdesign har en inställning att allt går att lösa. Skicka en offertförfrågan så tar vi fram en lösning som passar er verksamhet.
Sökmotoroptimering, eller ”SEO” som kommer från engelskans ”Search Engine Optimization” innebär att en webbplats ges goda förutsättningar för att kunna hittas via sökmotorer. När vi sökmotoroptimerar en hemsida är att få den att främst synas bättre i Googles sökresultat.
Våra månadspaket har en bindningstid på 12 månader. På våra övriga paket har vi inga bindningstider. Väljer du ett månadspaket kan vi självklart inaktivera din hemsida så att den inte syns på internet. Vi sparar hemsidan om du skulle behöva den igen i framtiden.
E-postkonton skapar vi genom Bineros server. Du väljer själv e-postens adress, följt av din URL. Till exempel info@starkwebbdesign.se Du loggar enkelt in till din e-post via Bineros "Webbmail" eller via vår startsida "Webmail kundlogin". Du kan också lägga till ditt e-postkonto i Microsoft Outlook (Windows egna e-postprogram).
Att hålla sin hemsida uppdaterad med nyheter, produkter event m.m är viktigt både för att få bättre placeringar i sökmotorer och för att attrahera besökare. Vi sköter alla dina uppdateringar om du inte har tid att göra det själv.