Billig hemsida

billig hemsida

Billig hemsida

Med månadspaketet får du fria uppdateringar & support när du behöver hjälp. En bra lösning för dig som behöver en billig & underhållsfri tjänst.

Våra prisvärda månadspaket ger små som stora företag möjligheten att abonnera sin hemsida. Du kanske inte har tid att uppdatera din hemsida själv? Då ska du välja något av våra månadspaket. Du får en komplett hemsida med stilren och snygg design som kommer synas väl bland sökmotorerna. Vi har något som passar alla, våra månadspaket startar från 299:-/månaden

Beställ hemsida

Responsiv design

Din hemsida kommer vara fully responsive vilket innebär att den ser bra ut i alla upplösningar och på alla enheter som surfplattor, telefoner och laptop.

Support & Uppdateringar

I våra hemsidepaket ingår fria uppdateringar under hela första året. Allt för att din hemsida ska komma igång och bli så bra som möjligt.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att få fler besökare genom att grundoptimera din hemsida . Sökmotoroptimeringen gör att du syns högre upp bland sökresultaten på Google under ett specifikt sökord. Du kan köpa till sökord i beställningsformuläret.

Anpassad design

Vi har flera standardmallar som kan ändras och justeras för att passa ditt företag.

Ändra & Uppdatera själv

Vi bygger alla våra hemsidor i Wordpress som gör att du enkelt kan uppdatera din sida när som helst.

Månadspaket

Du bör välja ett paket som passar dina behov så gott det går. Tänk på att du själv kan gå in och uppdatera, lägga till sidor och optimera din hemsida.


Billiga hemsidor

En billig hemsida behöver nödvändigtvis inte vara varken sämre eller enklare än en dyr hemsida.

Det viktiga är att du inte betalar för funktioner som du egentligen inte behöver. Med detta i åtanke har vi gjort det möjligt för våra kunder att skräddarsy sina beställningar och endast klicka i de tjänster och funktioner de vill ha. Att hitta lösningar som passar kunden har visat sig vara ett bra tänk som gett oss många lovord.

Funktionalitet

Det är bra att ta sig en ordentlig funderare innan man köper sin nya hemsida.

Priset är alltid viktigt, men antagligen vill du även att din hemsida både hjälper dig att hitta nya kunder och förenkla din vardag genom smart funktionalitet. En bra hemsida är säljande och förklarar för besökaren vad just ditt företag är bra på. Dessutom kan du till exempel ta emot bokningar och mycket annat som du annars kan behöva sköta manuellt.

Hemsidans innehåll

När du har bestämt dig för hur din hemsida ska se ut och vilka funktioner du behöver...

Det är viktigt att bestämma hur du vill föra fram ditt företags koncept på hemsidan.
Vilket är ditt arbetsområde och vilken målgrupp riktar du dig mot? Hur kan du hjälpa dessa kunder på bästa sätt, och varför ska de välja just dig? Internet är fullt av konkurrens inom alla tänkbara områden, så du behöver vara noga och lägga tid på just detta.


0
0
0
0